Groep 6B | 7B

Expeditie Loevestein
Op 12 juni hebben de groepen 7a en 7b meegedaan aan expeditie Loevestein in het Munnikenland. We hebben daar allerlei opdrachten uitgevoerd: We hebben er erg van genoten!

Alle kinderen van groep 7B zijn geslaagd voor het verkeersexamen!

Werken met Chromebooks
Sinds kort werken we in de groep met Chromebooks. Een paar keer in de week doen we verschillende programma's hierop. Iedereen heeft een eigen account met schoolmail. Hier kunt u zien hoe we hiermee bezig zijn.

Ik eet het beter
Op donderdagmiddag 22 maart was onze klas een Testlab. We hebben allerlei experimenten uitgevoerd bij het programma "Ik eet het beter!"

Judoles
Op maandag 12 februari hebben we judoles gehad.

Kerstboom versieren

Bezoek Oliemeulen in Tilburg
Op dinsdag 24 oktober bracht groep 6/7 een bezoek aan De Oliemeulen in Tilburg. We hebben veel nieuwe dingen geleerd over slangen en spinnen. De leerlingen mochten op de foto met de slang, de vogelspin en een uil. Verder mochten de leerlingen vrij rondlopen in het dierenpark. Zie hieronder hoe stoer wij zijn!