Groep 7A

Expeditie Loevestein
Op 12 juni hebben de groepen 7a en 7b meegedaan aan expeditie Loevestein in het Munnikenland. We hebben daar allerlei opdrachten uitgevoerd: We hebben er erg van genoten!

Praktisch verkeersexamen
Op dinsdag 3 april hebben de meeste kinderen van groep 7 meegedaan aan het praktisch verkeersexamen. Dat was voor de meesten nog wel even spannend. Verdwaal ik niet? Weet ik alle borden wel? Toch is het alle kinderen gelukt om te slagen. Van harte gefeliciteerd!

Judo
Op woensdag 7 februari hebben we weer judoles gekregen. De kinderen hebben met plezier geoefend met allerlei grepen en worpen.

Op 5 december hebben we het Sinterklaasfeest gevierd. Alle kinderen hebben voor een klasgenoot een surprise en een gedicht gemaakt en een cadeautje gekocht. Het was een gezellige dag!

Nationaal schoolontbijt
Op woensdag 8 november hebben we genoten van een heerlijk en gezellig schoolontbijt. Mede dankzij onze ouderhulpgroep was het weer een succes.