Groep 2A

Pluk van de Petteflet
We hebben de afgelopen periode over Pluk van de Petteflet gewerkt. In het kader daarvan kwam mevrouw Helderder op bezoek, vertelde de vader van Milan over het werk als bouwvakker en mocht Stijn over het werk van zijn vader vertellen.
Ook kwam de moeder van Claire nog voorlezen. Het was een gezellig thema!
Bedankt allemaal voor jullie leerzame bezoekjes!

Kerst
De afgelopen weken werkten en speelden we binnen het thema Kerst. We bouwden en versierden kerstbomen, bakten kerstkoekjes en schreven kerstkaarten naar familie en vrienden. Ook vouwden we een ster en maakten we mooie kerstlichtjes.

Paardenbezoek
Op donderdagmiddag 30 november kregen we paardenbezoek op school. Er werd wat verteld over de paarden en we mochten ze ook even aaien. Bedankt familie Laay!

Schoolontbijt
De kleuters van groep 2a hebben op woensdag 8 november genoten van een gezond n lekker schoolontbijt. De kinderen konden er niet genoeg van krijgen, alle boterhammen en broodjes waren dan ook bijna helemaal op!

High Tea
In groep 2 A hebben we genoten van een gezellige High Tea met lekkere hapjes. Daarna mochten de kinderen, als ze dit wilden, de door hen meegebrachte prentenboeken met elkaar ruilen. Het was een mooie afsluiting van de eerste schoolperiode vr de herfstvakantie!

In de jungle .....
In groep 2 A werken en spelen we de eerste weken van het nieuwe schooljaar over de jungle en over de vraag hoe de dieren in de dierentuin terechtgekomen zijn.